Βιολογικός καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός

Βιολογικός καθαρισμός της REWATEC είναι πιστοποιημένος κατά EN 12566-3

Compact βιολογικός καθαρισμός της εταιρείας REWATEC

Η σειρά βιολογικών καθαρισμών του οίκου REWATEC μπορούν να καλύψουν ανάγκες αστικών λυμάτων από 2 μέχρι και 300 μόνιμων κατοίκων. Οι βιολογικοί καθαρισμοί της REWATEC δεν απαιτούν προσθήκη μικροοργανισμών για τη λειτουργίας τους μιας και έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να διαχειρίζονται αυτόματα τη λυματολάσπη του βιολογικού καθαρισμού.

Το σύστημα αποτελείται από ανθεκτικά δοχεία λυμάτων, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας PE και το σύστημα βιολογικού καθαρισμού τύπου SBR (Sequencing batch reactors) επιτρέποντας έτσι τη γρήγορη, οικονομική και απροβλημάτιστη συναρμολόγηση. Το ανακυκλωμένο νερό που προέρχεται από αυτόν τον βιολογικό καθαρισμό είναι κατάλληλο για υπεδάφιο πότισμα (3ος βαθμός βιολογικού καθαρισμού). Πληροί τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού προτύπου EN 12566-3  και διαθέτει πιστοποιητικό CE.

Το σύστημα Solido είναι σχεδιασμένα προκειμένου να διαχειρίζονται τη λυματολάσπη  του βιολογικού καθαρισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας φαινόμενα κανιβαλισμού των μικροοργανισμών αλλά και εξαφάνισης του μικροβιακού φορτίου. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της δυνατότητας των βιολογικών καθαρισμών της REWATEC να μεταφέρουν λυματολάσπη μεταξύ των διαφορετικών σταδίων επεξεργασίας του βιολογικού.

Επιπρόσθετα, το σχήμα τους μειώνει δραματικά τις απαιτήσεις για εκσκαφή μέχρι και 50%. Τέλος οι άριστες μηχανικές ιδιότητες καθώς και ο εξειδικευμένος σχεδιασμός των δεξαμενών της REWATEC δίνει τη δυνατότητα στους εγκαταστάτες να τις τοποθετούν ακόμα και σε σημεία που διέρχονται οχήματα. Οι δεξαμενές του βιολογικού συστήματος της #015293 συνοδεύονται από εγγύηση 25 ετών.

 

Η εγγύηση του συστήματος Rewatec SBR* περιλαμβάνει:

  • 5 έτη για τις δεξαμενές πολυαιθυλενίου που κατασκευάζονται από την Premier Tech
  • 2 έτη για τους πίνακες ελέγχου και τις αντλίες
  • 1 έτος για τους φυσητήρες, σωστή λειτουργία και απόδοση του συστήματος

 

 

EcoTank

Διεύθυνση 4ο χλμ. Βόλου-Λάρισας 38500 Βόλος +30 24210 91180 [email protected]

Stay Connected

TOP